Norsk Stål AS

Org.nr: 959 493 715
Besøksadresse:Nye Vakås vei 80, 1395 Hvalstad
Postadresse:Postboks 123, 1378 NESBRU
Telefon: 66 84 28 00
Fax: 66 84 28 50
Fylke: Akershus (Dekker hele Norge)

Om Norsk Stål AS

Norsk Stål AS er Norges eldste og største stål- og metalldistributør med en omsetning i 2012 på ca. 1,7 milliarder kroner. Selskapet har avdelinger på 12 steder i Norge med tilsammen 270 ansatte, og arbeider innen offshore, skipsbygging, bygg og anlegg og øvrig mekanisk industri. Selskapets eiere er Tata Steel Europe (50%) og Tibnor AB (50%).

 

Vår oppgave er å lagerføre og distribuere stål og metaller på en måte som gjør at kundenes sluttprodukt blir enda mere konkurransedyktig. Dette krever et internasjonalt kontaktnett, en god logistikk og dyktige medarbeidere på alle plan i organisasjonen. Hos Norsk Stål skal enhver ordre leveres som avtalt, i forventet kvalitet, feilfrie og i riktig antall.

 

Norsk Stål lagerfører over 4.000 forskjellige artikler innen stål, metaller, aluminium og rustfritt. Bredden og dybden i vårt sortiment er det mest komplette i markedet. Vi har 9 lagersteder spredt ut over landet og kombinert med et omfattende transportrutesystem er vi den mest komplette stål- og metalldistributør i Norge.

 

`Stål etter mål` eller prefabrikasjon er et økende forretningsområde i konsernet. Ved siden av slyngrensing og priming av stål, disponerer selskapet en moderne maskinpark for bl.a. skjæring av plater, figurskjæring, kapping (mengde- og automatkapping) og foliering.

 

Rensing og priming av stål er en naturlig del av vår virksomhet. Ikke alle er klar over at stadig fler overlater kapping og figurskjæring til oss. `Stål etter mål` eller prefabrikasjon er et økende område i konsernet.

 

Norsk Stål fokuserer kvalitet i alle ledd og har vært sertifisert siden 1994. Vårt kvalitetssystem dekker kravene i NS-EN ISO 9001:2008 og vårt internkontrollsystem dekker kravene til BS OHSAS 18001:2007..

 

 

Norsk Stål AS er metallarbeider, og holder til i Asker i Akershus. Vårt virke er innen bearbeiding av metaller. Kontakt oss på telefon 66 84 28 00.

Nyhet! Prøv vår nye plukkliste! Trykk her for mer informasjon.

Min plukkliste

Vis min liste i søkeresultatlisten Send listen på e-post Tøm listen og start på nytt Del på Facebook!

Sett sammen din egen «plukkliste» ved å dra og slippe søkeresultater til denne listen.
For mer informasjon, se vår brukerveiledning til plukklisten.