Påskeferie

Alpint: en herlig vinteraktivitet.

Vi har oversikten over hytter og høyfjellshotell. Foto: Shutterstock

Påskeferien nærmer seg med stormskritt. Noen har allerede bestemt seg for hva de skal gjøre i påsken, mens andre fremdeles trenger litt betenkningstid. Vi gir deg tipsene som kan gi deg en litt enklere påskeferie.

Påskeferien i år er veldig sen, så det er ikke sikkert det vil være så mye snø igjen i lavlandet. Er du likevel blant dem som ikke er lei av snø og vinter, kan du finne ditt nærmeste alpinsenter her. Vi har også oversikt over hvor du finner hytter og høyfjellshotell der du kan tilbringe påskeferien blant skiløyper og snødekte fjell.

En varmere påske

Er du derimot blant dem som heller vil tilbringe din påskeferie i varmere strøk, kan du sjekke ut vår oversikt over leverandører av billige reiser og billige hotell. Her finner du blant annet leverandører av restplasser, som kan ta deg til varmere strøk for en billig penge i påskeferien.

Ønsker du å bruke påsken på å restituere deg etter en lang vinter, men ikke utenfor landets grenser, kan vi anbefale noen dager på spa. Her finner du en oversikt over landets ulike spa og spahotell.

Spa-behandling

Er du lei av snø og kulde, kan kanskje et opphold på spa-hotell være noe for deg. Foto: Shutterstock

Det er også mange som ønsker å tilbringe sin påskeferie hjemme, og mange velger å feire bypåske. For deg som liker påsken best når den tilbringes i byen, anbefales det å ta en titt på vår guide til konserter, kino og restauranter for din by.

Når påskeferien starter og slutter, er trafikkaos aldri til å unngå. For å unngå det verste trafikkaoset finner du her en oversikt over tilbydere av trafikkinformasjon.

Vi anbefaler deg også å ta en tur innom vinterguiden, der du finner flere tips til gjøremål i vinter og i påskeferien.

Uansett hvordan du ønsker å tilbringe påskeferien: ha en fantastisk påske!

Hilsen alle oss i OnlineGuiden!

 

Del artikkelen på Facebook her:  del artikkelen

Alle våre tema- og sesongguider Klikk her for å se alle våre guider!

Nyhet! Prøv vår nye plukkliste! Trykk her for mer informasjon.

Min plukkliste

Vis min liste i søkeresultatlisten Send listen på e-post Tøm listen og start på nytt Del på Facebook!

Sett sammen din egen «plukkliste» ved å dra og slippe søkeresultater til denne listen.
For mer informasjon, se vår brukerveiledning til plukklisten.